Mandag den 7. juni i Skovpavillonen

Kl. 19.00 – 21.00

Kommuneplanen 2021 – 33 for Rebild kommune er sendt i høring frem til den 14. juni.

I Lokalrådet har vi undret os over, at Bælum som den eneste Byzone by ikke er tildelt et areal til etablering af nye byggegrunde i kommuneplanoplægget. Derfor har vi taget initiativ til et borgermøde, hvor 3 – 4 byrådsmedlemmer kommer til Bælum, således at borgerne i Bælum får mulighed for at tilkendegive vores ønske om en fortsat udvikling af vores by.

Lokalrådet har samtidig taget initiativ til en underskriftindsamling, hvor borgerne har mulighed for at fortælle byrådet, at vi faktisk mener det alvorligt, når vi siger, at vi mangler byggegrunde her i byen.

Der vil fra mandag den 31. juni være lagt lister frem i SPAR – butikken og lokalrådet vil forsøge at få kontakt til alle husstande ved at gå rundt med underskriftslister, og uddybe nødvendigheden af, at borgerne giver deres mening tilkende.

Alle der ønsker at deltage i debatmødet den 7. juni bedes tilmelde sig arrangementet ved at ringe til Henrik Christensen på telefon 6118 9373. Først til mølle princippet vil gælde, og alle skal kunne fremvise en negativ coronatest eller et Covid – 19 vaccinationspas for at komme ind til mødet.

Lokalrådet vil være vært ved en øl/vand eller en kop kaffe eller the.

Vi håber på stor opbakning til underskriftindsamlingen såvel som et godt fremmøde til borgermødet på trods af gældende coconarestriktioner.

Med venlig hilsen

Bælum Lokalråd.

Anstændig tone!

Når du skriver et indlæg eller deltager i debatten på 9574.dk, så er der nogle regler, som vi beder dig overholde.
På den måde sikrer vi os, at vi får en god og konstruktiv debat i en god tone, hvor vi tager hensyn til hinanden og vores forskellige holdninger, så alle kan være med. Læs om reglerne her: anstændig tone!

Seneste indlæg

BORGERMØDE

Mandag den 7. juni i Skovpavillonen Kl. 19.00 – 21.00 Kommuneplanen 2021 – 33 for Rebild kommune er sendt

Læs mere »

Husk den anstændige tone i din kommentar!

Læs mere her

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *