Flyttetest

Er du og familien klar til at flytte til Bælum?

Hvad betyder mest for dig og din familie - hvis I skal flytte?

Tænker du og din familie på at flytte? Måske flytte til en landsby, hvor natur og tryghed er en selvfølgelighed? Så kunne valget måske falde på Bælum? 
Man kan næppe få alt, hvad man kunne ønske sig, når familien har valgt at flytte. Men derfor er det også vigtigt at finde ud af, hvad der virkelig byder noget. 
Herunder finder I en samling af værdier, som er gældende for Bælum. Kig dem igennem og find så ud af, hvilke der betyder noget for jer – inden det vigtige valg træffes.

Tæt på naturen

Bælum ligger i særdeles naturskønne områder med både skove, søer, åer og marker til overflod. Naturen er fyldt med anlagte stier, hvor hele familien trygt kan nyde den smukke og varierende natur på alle årstider – husk også hunden. Et must er: Bælum Sønderskov, Bælum Kildesø og Bælum Møllebakke. Desuden er der kort afstand til Rebild Bakker og Rold Skov – og kun få km til en familievenlig badestrand i Ø Hurup og Kattegat.

Børnepasning lige uden for døren

I Bælum har vi afholdte dagplejere, hvor naturen spiller en vigtig rolle i dagligdagen. Desuden findes en SFO og børnehave, der er en del af skolen: KILDEN – børne- og ungeunivers

Ikke langt fra bedsteforældre

Bælum ligger centralt i Østhimmerland med kort afstand til Aalborg i nord og Randers i syd. Herudover findes der mange større byer i kort afstand fra Bælum: Hadsund, Terndrup, Ø Hurup, Kongerslev, Storvorde, Skørping og Gistrup. Så kort afstand til bedsteforældre – og omvendt.

Skole, SFO og børnehave - tæt på alle

I Bælum findes folkeskole fra 0. – 6. klasse. Desuden er der opført en topmoderne SFO og børnehave i tilknytning til skolen – kaldet KILDEN – børne- og ungeunivers. Hertil er der i forlængelse af børnehaven opført en spændende legeplads. Og i efteråret 2019 er der desuden blevet etableret en kreativ skovlegeplads i den nærliggende Bælum Sønderskov.

Tæt på legekammeraterne

De seneste år er der flyttet flere børnefamilier til området, og det har betydet flere legekammerater til stor glæde for familierne. Børn søger altid efter en god legekammerat – og her kommer de ikke til at gå forgæves.

Tilbud til teenagere

I Bælum er der gode muligheder for teenagere i fx Bælum Hallen, der tilbyder mange forskellige sportsgrene – eller den nystartede ungdomsklub, hvor de unge kan prøve kræfter med kreative og spændende aktiviteter.

Mange foreninger for børn og voksne

I Bælum findes der mange forskellige foreninger til stor glæde for såvel børn som voksne, og dette skyldes først og fremmest et utal af engagerede ildsjæle, der bruger en stor af deres fritid på disse foreninger til stor fornøjelse for de daglige brugere.

Tæt på større byer og arbejde

Bælum ligger 32 km syd for Aalborg og 17 km nord for Hadsund, hvilket betyder, at det er hurtigt at komme til de store indkøbscentrene. Desuden er arbejdspladser heller ikke langt væk. I bil-tid: 25 min. fra Aalborg og 15 min. fra Hadsund. Bælum har også i mange år haft mulighed for fibernet.

Kort afstand til indkøb

For få år siden samlede lokale kræfter i Bælum 2,8 millioner kroner ind til et nyt butikshus. Det gjorde man ved at sælge folkeaktier i byen og omegnen. I dag har byen et topmoderne butikshus, der har et stort og varieret udbud af dagligvarer – og samtidigt åbent dagligt fra 7 – 21.

Fornuftige grund- og boligpriser

Familier der vælger at købe grund eller bolig i Bælum, får betydeligt mere for pengene end i nærliggende større byer, uden at gå på kompromis med størrelse eller kvalitet. Og oven i det hele en fantastisk natur lige uden for døren til glæde for hele familien.

Tryghed i landsbyen

Da Bælum er en mindre landsby, betyder det også, at rigtig mange mennesker kender hinanden og dermed også holder øje med hinanden – på den gode måde. Børn og unge kan føle sig helt trygge, når de færdes alene i byen – det samme gælder selvfølgelig også voksne.

Eksempler på aktiviteter i Bælum og omegn

Et udpluk af aktiviter, der i løbet af året er foregået her i Bælum og omegn:
Julegudstjeneste, Ældrecenter Julefrokost, Julebanko, Julekoncert, Nytårskoncert, Fodboldtopkamp, Allehelgensaften, Sportsevent, Fyraftensgudstjeneste, Teltrevy, Stort gavespil, Sangaften, NERFgames, Sogneeftermiddag, Fredagscafe, Keinsteinfest, Oktoberfest, Kunstforedrag, Høstgudstjeneste, Bælum Ugen, Sogneudflugt, 9574Yderrummet, Cash Kirken, Puls & Styrke, Børneungdomskor, Babysalmesang, Badmintonopstart, Håndboldopstart, Møllefremvisning, Koncert i KulturMøllen, Keramikkursus, Kræmmermarked, Fællesspisning, Ørneopvisning, Skt.Hans fest, Spejderstart, Sommerudflugt, Petanqueturnering, Firmafodbold, Pinsefest, Halvmarton-løb, Tennisstart, BælumCup, Fodboldskolen, Påskegudstjeneste, Teaterforestilling, TeaterØU, Bælum Varmes rejsegilde, BSI fodboldstart, Fastelavnsfest, Filmaften, Ungdomsklubaften, E-Gamin….

Bælum Kalenderen


KONTAKT 


Frank Jeppesen
Henrik Christensen

 
FAKTABOKS


✓ Bælum Mølle
✓ Bælum Kildesø
✓ Bælum Kilde
✓ Bælum Sønderskov
✓ heden

 
ANSVARLIG FOR SIDEN


N J Jørgensen