Hjertestartere i Bælum

Her finder du hjertestartere i Bælum

Hjertestarter ved Bælum Sognegård, Smedievej 1, 9574 Bælum

Hjertestarter - og måske hjerteløbere i Bælum?

Uddrag fra Hjertestarter.dk

Der findes for øjeblikket 5 tilgængelige hjertestartere i Bælum og omegn ifølge TrygFondens hjemmeside. Men der kan ske ændringer i placeringen af disse, så det vil være en god ide at checke TrygFondens hjemmeside her: Hjertestartere i Bælum.

Har du en hjertestarter og vil gerne have den registreret hos TrygFonden, kan du gøre det her: Registrer din hjertestarter.

Hvis der sker ændringer i placeringen af hjertestartere, eller der er blevet registreret nye i Bælum, vil vi gerne her på 9574.dk have denne oplysning – og dette kan ske ved at kontakte Nicolai Niemann.

Hjerteløbere
TrygFonden skriver følgende: “For hvert minut der går fra en person falder om med hjertestop, til hjælpen når frem, falder chancen for overlevelse med 10 procent. Som hjerteløber kan du gøre en afgørende forskel ved at begynde hjertelungeredning og tage hjertestarteren i brug, før ambulancen ankommer.

TrygFonden Hjerteløber organiserer frivillige, som melder sig til at yde hjertelungeredning og bringe hjertestartere ud, når der er hjertestop i nærheden. Hjerteløberprojektet er et forsøg, der skal give flere chancen for at overleve hjertestop uden for hospitaler i Danmark. I dag får ca. 5.400 danskere hjertestop uden for hospital hvert år. 16 procent af dem overlever.”

Hjerteløbere i Bælum?
Statestikken viser, at der er blevet reddet liv på grund af hjerteløbere i Danmark.
Vil det derfor ikke være en god ide, hvis vi også havde hjerteløbere i Bælum? Men hvem kunne tænke sig at tage et initiativ til at danne en sådan gruppe af hjerteløbere i Bælum?

Sidste nyt!
Se nedenstående fra Bælum Lokalråd.

Hjerteløbere i Bælum?

Kilde: Charlotte Faber Madsen, Bælum Lokalråd fra Facebook

Hjerteløber er det noget for dig!

Hej.
Der er stadig ledige pladser på HLR-kusus d. 08.10.21. Det er gratis og for alle som har lyst.
Herunder lidt om kurset (tidligere opslag).
Hjerteløber, er det noget for dig?
Hjerteløber er èn som frivilligt er en del af en SMS ordning under Regionen, dette kan Bælum også være en del af. Er det noget for dig?
Lokalrådet havde sidste år besøg af Claus Nybæk, som er koordinator for SMS ordningen i Kongerslev. På baggrund af SMS ordningen besluttede man i Kongerslev at oprette en forening: Kongerslev og omegns hjertestarter, som blev stiftet september 2019. Foreningen handler om at fremme forståelsen og kendskabet til førstehjælp og hjerte/lungeredning.
I den forbindelse har Bælum fået mulighed for at afholde et HLR grundkursus for 16 deltager under instruktør Søren Niss Bjerregaard. Kurset sponseres af Kongerslev og omegns hjertestarter forening.
Så sæt kryds i kalenderen fredag d. 08.10.2021 i Bælum Klubhus fra kl. 17.00-21.30. Lokalrådet står for forplejning.
Tilmelding er først til mølle princip på sms til Charlotte Faber Madsen på 41230351 med navn senest d. 03.10.2021. Har I spørgsmål kontaktes Charlotte pr.tlf eller PB

Med venlig hilsen

Lokalrådet

 

Bælum Kalenderen

 
KONTAKT


Koordinator for hjerteløbere Charlotte Faber Madsen
Koordinator for hjertestartere Nicolai Niemann 

 
FAKTABOKS


Hjertestartere i Bælum
✓ Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum
✓ SPAR Bælum, Stationsvej 6, 9574 Bælum
✓ Sognegården, Smidievej 1, 9574 Bælum
✓ Bælum Vandværk, Vestertoften 10, 9574 Bælum 
✓ Skovhusegaard Grup., Skovhusvej 48, 9574 Bælum
Nye eller ændringer af hjertestartere i Bælum, så kontakt Nicolai Niemann.
Hjerteløbere i Bælum
Bælum Lokalråd arbejder med at få etableret et team af hjerteløbere i Bælum.

 
ANSVARLIG FOR SIDEN


N J Jørgensen