Hjertestartere i Bælum

Her finder du hjertestartere i Bælum

Hjertestarter ved Bælum Sognegård, Smedievej 1, 9574 Bælum

Hjertestarter - og måske hjerteløbere i Bælum?

Uddrag fra Hjertestarter.dk

Der findes for øjeblikket 5 tilgængelige hjertestartere i Bælum og omegn ifølge TrygFondens hjemmeside. Men der kan ske ændringer i placeringen af disse, så det vil være en god ide at checke TrygFondens hjemmeside her: Hjertestartere i Bælum.

Har du en hjertestarter og vil gerne have den registreret hos TrygFonden, kan du gøre det her: Registrer din hjertestarter.

Hvis der sker ændringer i placeringen af hjertestartere, eller der er blevet registreret nye i Bælum, vil vi gerne her på 9574.dk have denne oplysning – og dette kan ske ved at kontakte Nicolai Niemann.

Hjerteløbere
TrygFonden skriver følgende: “For hvert minut der går fra en person falder om med hjertestop, til hjælpen når frem, falder chancen for overlevelse med 10 procent. Som hjerteløber kan du gøre en afgørende forskel ved at begynde hjertelungeredning og tage hjertestarteren i brug, før ambulancen ankommer.

TrygFonden Hjerteløber organiserer frivillige, som melder sig til at yde hjertelungeredning og bringe hjertestartere ud, når der er hjertestop i nærheden. Hjerteløberprojektet er et forsøg, der skal give flere chancen for at overleve hjertestop uden for hospitaler i Danmark. I dag får ca. 5.400 danskere hjertestop uden for hospital hvert år. 16 procent af dem overlever.”

Bælum Kalenderen

 
KONTAKT


Koordinator for hjerteløbere Charlotte Faber Madsen
Koordinator for hjertestartere Nicolai Niemann 

 
FAKTABOKS


Hjertestartere i Bælum
✓ Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum
✓ SPAR Bælum, Stationsvej 6, 9574 Bælum
✓ Sognegården, Smidievej 1, 9574 Bælum
✓ Bælum Vandværk, Vestertoften 10, 9574 Bælum 
✓ Skovhusegaard Grup., Skovhusvej 48, 9574 Bælum
Nye eller ændringer af hjertestartere i Bælum, så kontakt Nicolai Niemann.
Hjerteløbere i Bælum
Bælum Lokalråd arbejder med at få etableret et team af hjerteløbere i Bælum.

 
ANSVARLIG FOR SIDEN


N J Jørgensen