Om 9574.dk

Velkommen til 9574.dk

Bælum Lokalråd er en smule stolte over at kunne præsentere den nye hjemmeside for Bælum og omegn – som har været undervejs en del tid. Og det er derfor også vores store håb, at siden vil blive et aktiv for områdets forhåbenligt mange brugere. 
Velkommen til Bælum og omegns nye hjemmeside.

Med venlig hilsen
Bælum Lokalråd og koordinationsudvalget

Bælum og naturen

Bælum er en by i det østlige Himmerland med godt 700 indbyggere, beliggende 15 km nord for Hadsund og 30 km syd for Aalborg. Bælum hører til i Rebild Kommune og i Region Nordjylland. 
Byen ligger i det naturskønne Østhimmerland med kort afstand til Ø Hurup og Kattegat samt Rebild Bakker og Rold Skov.
Af seværdigheder kan bla. nævnes: Bælum Mølle, Kildesøen, Bælum Sønderskov og Bælum Skovpavillon og ikke mindst den smukke natur med alt fra lilla lynghede, nyudsprungne bøgeskove og bølgende kornmarker. Her findes næsten alt inden for natur :).
Overvejer I som familie at bosætte jer i Bælum, er det en god ide at starte her: mange gode grunde.

Forbehold

Oplysninger på sitet er alene til orientering og hjælp for den besøgende.
Og vi har efter bedste evne bestræbt os på at sikre, at oplysningerne er korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for eventuelle fejl.
Vi har desuden ikke gennemgået websites, der er ejet af andre udbydere, og kan derfor ikke gøres ansvarlig for indholdet af disse.

Cookie- og privatlivspolitik

Deltag anstændigt i indlæg og debat

Regler for konstruktiv debat
Når du skriver et indlæg eller deltager i debatten på 9574.dk, så er der nogle regler, som vi beder dig overholde.
På den måde sikrer vi os, at vi får en god og konstruktiv debat i en god tone, hvor vi tager hensyn til hinanden og vores forskellige holdninger, så alle kan være med. 

Det er faktisk ret simpelt
• vis hensyn til hinanden
• tal pænt
• vær konstruktiv og hold dig til emnet
• lad være med at nedgøre andre eller deres holdninger

Du er selv ansvarlig for dit indlæg. Det skal være drevet af respekt for hinanden og må ikke være anstødelige over for grupper eller enkel personer (hverken pga. køn, handicap, seksuel orientering, race eller religion mm.).

Det tillader vi ikke
Vi accepterer ikke indlæg, der er nedladende, afsporer debatten, chikanerer andre, er hadefulde, spam eller indlæg skrevet af falske profiler.
Det er heller ikke tilladt at bruge 9574.dk til kommercielle opslag, til at reklamere for et produkt, en virksomhed, en religion/sekt eller for et politisk parti.

Skjule eller slette indlæg
Vi forbeholder os derfor ret til at skjule eller slette indlæg, som:
overtræder vores regler eller er i strid med dansk lovgivning 
har karakter af spam
• er chikane mod navngivne personer eller genkendelige personer eller indlæg
er skrevet af en falsk profil
er kommercielle, er reklame eller er en religion/sekt

Retten til at blokere en bruger
Vi forbeholder os også retten til at blokere en bruger uden varsel, hvis denne bryder reglerne gentagende gange eller groft.

Sådan svarer 9574.dk
Vi bestræber os på at besvare indlæg rettet som spørgsmål til 9574.dk inden så kort tid som muligt. Men der kan forekomme længere svartider.
Vi overvåger også løbende, hvad der bliver kommenteret og skrevet.

Anmeld uanstændig indhold
Hvis du støder på noget, som du mener, er i uoverensstemmelse med ovennævnte retningslinjerne, er du meget velkommen til at sende os en besked.
Kontakt os her: Kontakt: N J Jørgensen

Nyhedsmails

9574.dk er rigtig glad for, at du har tilmeldt dig nyhedsmails!
Vi vil bestræbe os på at sende dig nyt om vigtige begivenheder indenfor fx kultur, sport og nyheder i Bælum og omegn. Men det kunne også være mere praktisk orienteret mails om manglende frivillige til nogle af de mange arrangementer, der afholdes i årets løb i Bælum.
Vi vil her på 9574.dk gøre alt for at give dig relevante og informative nyhedsmails – men svært bliver det nok også for en flok novicer som os :). 

Tilmelding
For at tilmelde nyhedsmails indtaster du din email adresse og dit navn i felterne. Efter et øjeblik modtager du en mail, hvori du skal bekræfte din tilmelding ved at klikke på et link. Dette sker for at sikre, at ingen kan tilmelde andre mod deres vilje. 

Hvor ofte vil jeg modtage nyhedsmails?
Vi vil bestræbe os på at sende et passende antal nyhedsmails til dig. Det kunne være 1 om måneden – og i helt specielle situationer måske 2 om måneden.
Mener du, at du får for mange nyhedsmails eller ikke ønsker at modtage flere, kan du til enhver tid selv framelde nyhedsmailen. Hvilket gøres nederst under: “frameld denne mailingsliste”. Samme sted kan du desuden ændre dine indstillinger: “opdater dine indstillinger”.

Fortrolighed
Din email-adresse behandles fuldt fortroligt og vil ikke blive solgt, videregivet eller delt med andre.
Og du kan selv framelde nyhedsmails, hvis ikke du ønsker at modtage flere.
Velkommen til 9574.dk´s Nyhedsmails.

Bliv frivillig skribent eller fotograf

Skribent for 9574.dk
Vi søger en række skribenter som har tid og lyst til at være en del af holdet bag 9574.dk. Vi stiller ikke de store krav, blot du har lyst til at skrive artikler, nyheder, anmeldelser, oplevelser og andet, der er relevant for vore læsere, så er vi tilfredse.
9574.dk er et frivilligt projekt, og det er derfor ulønnet at skrive for 9574.dk. 
Vi har ikke nogen krav til, hvor ofte du skal skrive, men vi har ambitioner om løbende at kunne leverer relevante artikler til vores læsere. Så uanset om du vil skrive dagligt, ugentligt eller månedligt, er du meget velkommen – blot du kan formulere dig tydeligt og forståeligt.

Fotograf for 9574.dk
Vandrer du ofte rundt i Bælums smukke natur med et kamera i hånden og snupper det ene interessante foto efter det andet, vil vi her på 9574.dk meget gerne hør fra dig.
Og skulle du gemme interessante fotos i din skuffe, så tøv endelig ikke med at henvende dig.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Billeder fra Pixabay

Billeder der er benyttet på denne hjemmeside kommer fra Pixabay under CC Common Creative ordningen (kan benyttes frit) – og det er vi meget glade for at kunne gøre brug af.     

Kontakt 9574.dk

Har du et interessant  link, som du mener vil være relevant, eller har du en kommentar til sitet, er du velkommen til at kontakte os.
På forhånd tak for din hjælp til at gøre 9574.dk bedre.
Kontakt: N J Jørgensen

Med venlig hilsen
Bælum Lokalråd og koordinationsudvalget

Bælum by med Bælum Mølle i baggrunden

 
ANSVARLIG FOR SIDEN


N J Jørgensen