Vær med til at sætte gang i kulturlivet igen

REBILD KULTURUGER 11. – 26. SEPTEMBER 2021

Rebild Kulturråd vil med Kulturugerne 2021 sætte spot på fællesskaberne og kulturaktiviteterne i din by! Vi vil give synlighed til alle kulturaktiviteter og samtidig skabe opmærksomhed om vores dejlige byer og landsbyer og deres mangfoldige aktiviteter og tilbud til både nuværende og nye beboere.

Hver by laver et program for en eller flere dage i kulturugerne, som kommer med i et samlet program. Vi besøger hinanden på kryds og tværs i kommunen, og ser hvad de forskellige byer tilbyder af aktiviteter, sammenhold og fællesskaber.

I programmet er der plads til både sædvanlige og velkendte aktiviteter, ligesom der er mulighed for at skabe aktiviteter og arrangementer særligt udviklet til kulturugerne. Her vil der desuden være mulighed for at søge om støtte til afvikling af et nyt arrangement.

Arrangementer kan være digitale eller fysiske eller begge dele.

Skal din by med?

Foreninger, kulturaktører, kunstnere, erhverv, enkelte borgere – alle, der har lyst til at lave kulturaktiviteter eller arrangementer, kan være med.

Send beskrivelse, oplysninger på kontaktperson samt ansøgningsskema til Tina Rasmussen tlra@rebild.dk inden den 5. juli 2021.

Læs mere og find ansøgningsskema her: Rebild Kulturuger | Rebild kommune

Anstændig tone!

Når du skriver et indlæg eller deltager i debatten på 9574.dk, så er der nogle regler, som vi beder dig overholde.
På den måde sikrer vi os, at vi får en god og konstruktiv debat i en god tone, hvor vi tager hensyn til hinanden og vores forskellige holdninger, så alle kan være med. Læs om reglerne her: anstændig tone!

Seneste indlæg

Bliv Gå-Vært

Kan du sige ja til følgende:– Jeg kan godt lide at møde nye mennesker– Jeg elsker at gå ture

Læs mere »

Husk den anstændige tone i din kommentar!

Læs mere her

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *